Забавление без граници :))


  Уникално красивата Румънка Inna покори България.

  Share
  miss_sunshine
  miss_sunshine
  Админ
  Админ

  Брой мнения : 120
  Join date : 21.07.2010

  Уникално красивата Румънка Inna покори България.

  Писане  miss_sunshine on Сря Юли 21, 2010 2:31 am

  Още в първата си седмица в ефира у нас, дебютният сингъл на Inna - HOT застана директно под номер 1 в класацията на MAD TV! Inna е новата музикална принцеса на Румъния, която шокира целия шоубизнес в родината си още с дебютния си сингъл HOT!

  Inna (истинското й име е Александра) е млада дама, на 22 г., родена в красивия курортен град Констанца. Голямата й страст, съвсем естествено, е музиката.

  Започва да пее от съвсем малка, а родителите й окуражават таланта на Inna, като я записват в хор, а освен това тя ходи на солфеж и пеене повече от осем години. В желанието си да обогати романтичната си душа на артист с нещо по-практично, Inna изоставя таланта си и се отдава на ученето – завършва икономическа гимназия в Констанца, а след това и Факултет по политически науки. С други думи – Inna е политолог!

  Освен науката и музиката, Inna обича да прекарва свободното си време с приятели и семейството си, да пътува, и като всяка млада дама, да пазарува.

  “Горещата” млада дама от Констанца, която учи икономика, завършва политология, а в крайна сметка се превръща в новата принцеса на румънската поп музика!

  След като среща момчетата от продуцентския екип Play & Win, Inna неочаквано се завръща към своята голяма страст – пеенето. Парчето HOT е първият голям хит на младата певица, едно от най-добрите румънски парчета за края на 2008 г. и истинският й пробив в музиката. Гениалният стил на Play & Win, (написали песента Kylie за Akcent, суперуспешния албум Superstar на Activ и невероятното Till The Morning Light на Morris) и романтичният, но силен глас на певицата се оказва, че образуват взривоопасна смес от мелодия и ритъм, които разбиват клубовете в Румъния, а парчето се оказва номер едно в клубовете в северната ни съседка.

   В момента е: Чет Яну 24, 2019 6:38 pm